ABC Bollen - Atman Buddhi Centrum

Atman Buddhi Centrum
Spiritueel centrum vanuit Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC Bollen

ABC
De ABC-bollen worden geleverd met een kristalglazen voet, welke eveneens een energetische werking heeft.
De voet werkt aardend en daarom prima te gebruiken om onder een stoel te zetten tijdens meditatie.
De ABC bollen zijn handig en gebruiksvriendelijk als meditatie- en/of healinginstrument. Door contact te maken met de universele energie, die in de bollen aanwezig is, worden persoonlijke processen die wijzen op blokkades opgeruimd. Door frequent gebruik te maken van deze bollen wordt het steeds gemakkelijker om contact te maken met de universele energie die alles laat zijn en in alle zijn vervat zit.
Door steeds bewuster mee te werken aan de zuivering van blokkades, komt de universele kracht in het eigen zijn, steeds meer bovendrijven. Stralen vanuit innerlijk weten en vertrouwen neemt toe, begrip neemt toe, evenwicht neemt toe, berusting neemt toe… allemaal toenemende kwaliteiten die een nieuwe spirituele generatie aankondigen. De hulp van het Licht komt de vele innerlijke meesters die nu uiterlijk geïncarneerd zijn toe. Verlichtende inzichten integreren op aarde vraagt interesse in meesterschap, doorzettingsvermogen en groeipotentieel. De bollen spreken het groeipotentieel van meesters in wording aan, en ondersteunen het groeipotentieel opdat het zich kan vrijmaken van interfererende trillingen. Niet elke trilling op aarde is even zuiver. De bollen zuiveren de omgeving, de eigen waarneming en weerstanden.

De kleine bollen zijn licht genoeg om mee te kunnen nemen op plaatsen waarvan men weet dat deze bepaalde trillingen aantrekken die het eigen trillingsveld bezwaren. De grotere bollen stralen dan weer zo krachtig dat zij een hele ruimte in het “Licht” kunnen zetten, en een hoger trillingsniveau bewaken.

Edelstenen en mineralen
De ABC bollen hebben de neiging zich te willen verbinden met iets of iemand. Een bijzondere eigenschap is de samenwerking van de ABC bollen met kristallen en mineralen. Geplaatst op bijv. een amethist bergkristal, rozenkwarts, enz. zal de ABC bol er voor zorgen dat het kristal volledig in z’n energie komt te staan.
Hierdoor begint het kristal te stralen en wordt zijn werking vele malen versterkt.

Om mee te nemen
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) passen heel goed in een jaszak of handtas. Handig voor diegenen die door hun gevoeligheid energetisch veel ‘opnemen’ uit de omgeving.
De bolletjes werken als het ware als aurabeschermer door de gebruiker te versterken in zijn lichtkracht.

In de auto
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) kan men in de auto plaatsen (bv. tussen de 2 voorste stoelen).
Hierdoor blijft de auto energetisch schoon en wordt er dus veel minder ‘opgenomen’ uit de omgeving waar men door rijdt.

Atman Buddhi Centrum 2020 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu