ABC Opstellingen - Atman Buddhi Centrum Nederland

Atman Buddhi Centrum Nederland
    Spiritueel centrum vanuit Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC Opstellingen

ABC
Atman-Buddhi-Concentration (ABC) zijn paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten met een hoge energetische trilling.
Ze zijn een uitstekend hulpmiddel bij het vinden van meer balans, begrip en acceptatie, alsook als bescherming tegen overtollige invloeden van buitenaf.

Om de unieke eigenschappen van de verschillende ABC lichtinstrumenten te kunnen combineren en dus de energetische werking nog verder te versterken en eigenschappen samen te brengen, zijn een aantal ABC opstellingen ontwikkeld.

Onderstaand vindt u de verschillende ABC opstellingen alsook een toelichting op de toepassingsmogelijkheden.
Wilt u graag iets aanschaffen? Dit kan via de webshop.

ABC Onderstel
ABC-Onderstel
Het ABC onderstel is een enkelvoudig plateau waarmee de ABC piramides met de punt naar onderen kunnen worden opgesteld.
Ook een ABC bol kan op het onderstel worden geplaatst zodat deze niet wegrolt.Wanneer het onderstel wordt gebruikt met een omgekeerde piramide, bijvoorbeeld onder stoel of bed, wordt overtollige energie optimaal afgevoerd en de aarding versterkt. Bovendien kan de piramide verwerkingsprocessen ondersteunen en helpen bij het beter in contact komen met ons hogere zelf.

De consumentenprijs bedraagt € 70,00 incl. BTW.

ABC Hangsysteem
ABC-Hangsysteem
Het ABC hangsysteem is uitermate geschikt voor het ophangen van een ABC piramide in een ruimte.
Door het hangsysteem boven een (behandel)stoel te hangen wordt optimaal gebruik gemaakt van de energetische werking van de ABC piramide.De piramide in het hangsysteem ondersteunt in het verduidelijken van eigen processen en processen van anderen, alsook het contact met het universele.
Daarnaast is het ABC Hangsysteem in combinatie met de piramide uitstekend geschikt voor meditatie en om een omgeving te creëren waarin het contact met het universele wordt ondersteund.

De consumentenprijs bedraagt € 99,00 incl. BTW.

ABC Statief Compact
ABC-Statief
Het ABC Statief Compact is een krachtige opstelling waarmee de eigenschappen van de ABC bollen en piramides kan worden gecombineerd.
De opstelling zoals weergegeven is een mooie combinatie die de verschillende energetische facetten optimaal samenbrengt.
De piramide omlaag helpt bij de aarding en de afvloeiing van overtollige energieën.
De bol versterkt het contact met het innerlijk zijn, het terugbrengen van de eigenliefde en het opruimen van blokkades.
De piramide met de punt naar boven versterkt ons contact met het universele en is bovendien uitstekend geschikt om even lekker bij op te laden.Het ABC Statief Compact is een uitstekend hulpmiddel als healing instrument in een behandelruimte of als energetische ondersteuning voor het creëren van een goed leefklimaat.

De consumentenprijs bedraagt € 155,00 incl. BTW.

ABC Statief Flex
ABC-Statief
Het ABC Statief Flex is een krachtige opstelling waarmee de eigenschappen van de ABC bollen en piramides kan worden gecombineerd.
De opstelling zoals weergegeven is een mooie combinatie die de verschillende energetische facetten optimaal samenbrengt.
De piramide omlaag helpt bij de aarding en de afvloeiing van overtollige energieën.
De bol versterkt het contact met het innerlijk zijn, het terugbrengen van de eigenliefde en het opruimen van blokkades.
De piramide met de punt naar boven versterkt ons contact met het universele en is bovendien uitstekend geschikt om even lekker bij op te laden.Het ABC Statief Flex is een uitstekend hulpmiddel als healing instrument in een behandelruimte of als energetische ondersteuning voor het creëren van een goed leefklimaat. Door de royale opstelling is het wisselen of uitnemen van lichtinstrumenten erg eenvoudig en kan het ABC instrument dus ook los worden gebruikt tijdens de behandeling of thuisgebruik.

De consumentenprijs bedraagt € 167,50 incl. BTW.

ABC Statief Xtreme Compact
ABC-Statief-Xtreme-Compact
Het ABC Statief Xtreme Compact is een zeer krachtige opstelling die de verschillende energetische facetten van de ABC lichtinstrumenten optimaal samenbrengt en daarbij toch compact blijft. De Xtreme Compact kan uitstekend worden gebruikt als hulpmiddel bij groepsmeditaties, als healing instrument in een behandelruimte of als energetische ondersteuning voor het creëren van een goed leefklimaat.De Xtreme Compact is compact opgebouwd, waarmee de lichtinstrumenten bijzonder krachtig worden gebundeld.
De totale hoogte zonder lichtinstrumenten blijft beperkt tot ca. 55cm. Het middelste plateau heeft een vrije hoogte van ca. 150mm, de overige plateaus hebben een vrije hoogte van ca. 100mm. Er dient dus wel rekening te worden gehouden met het formaat van de te gebruiken lichtinstrumenten.

De consumentenprijs bedraagt € 250,00 incl. BTW.

ABC Statief Xtreme Flex
ABC-Statief-Xtreme-Flex
Het ABC Statief Xtreme Flex is een zeer krachtige opstelling die de verschillende energetische facetten van maar liefst vijf ABC lichtinstrumenten optimaal samenbrengt en daarbij optimale flexibiliteit biedt. Afhankelijk van het doel kunnen de verschillende lichtinstrumenten op verschillende manieren worden gecombineerd, bovendien is de Xtreme Flex met zijn verschijning absoluut een esthetische verrijking van de ruimte.De Xtreme Flex is hét hulpmiddel bij groepsmeditaties, als healing instrument in een behandelruimte of als energetische ondersteuning voor het creëren van een goed leefklimaat.

De totale hoogte van het statief bedraagt ca. 75cm exclusief de lichtinstrumenten. Het middelste plateau heeft een vrije hoogte van ca. 200mm, de overige plateaus hebben een vrije hoogte van ca. 150mm. Hierdoor is het wisselen van lichtinstrumenten erg eenvoudig en kan dus afhankelijk van de toepassing de plaatsing van de lichtinstrumenten worden bepaald.

De consumentenprijs bedraagt € 275,00 incl. BTW.

Overig
Zeker de grote ABC-piramide en grote ABC-bol zijn sterke energetische instrumenten. Enige gewenning kan nodig zijn omdat uitzuivering alsook het ondersteunen van processen ervoor kunnen zorgen dat er van alles los komt. Geef lichaam en ziel de tijd om in dit proces mee te gaan.

Meer informatie over de ABC Lichtinstrumenten zelf vindt je hier.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! We geven ook graag gratis demonstraties bij u thuis.Atman Buddhi Centrum Nederland 2021 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu