ABC - Atman Buddhi Centrum Nederland

Atman Buddhi Centrum Nederland
    Spiritueel centrum vanuit Kosmosofie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ABC

ABC
Atman Buddhi Centrum is groothandel in de ABC lichtinstrumenten.

Atman Buddhi Concentration (ABC) zijn paarse kristalglazen lichtinstrumenten, gevuld met universele kosmische energie.
Ze hebben een hoge energetische trilling, die mensen helpt hun bewustzijn op te tillen naar een niveau van meer begrip en acceptatie.
ABC lichtinstrumenten zijn een geweldig hulpmiddel voor mensen die open staan voor een hogere visie, een ruimer bewustzijn en geïnteresseerd zijn in spirituele groei.
Ze helpen om de chakra’s te zuiveren en in balans te brengen, wijsheid stap voor stap te integreren in het dagelijkse zijn en beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Deze lichtinstrumenten zijn geïnitieerd  vanuit het universele zijn, om de ontwakende en zich steeds bewuster wordende mens, op ieder niveau van spirituele ontwikkeling te helpen, bij de groei naar waar begrip en de integratie van Liefde-Wijsheid.

Heeft u interesse in een ABC lichtinstrument? U kunt vrijblijvend een afspraak maken om te ervaren en te voelen wat de ABC lichtinstrumenten met u doen.

INFORMATIE AVONDEN
Het is ook mogelijk om een ABC-informatie avond te organiseren aan huis of andere geschikte locatie. Indien u met minimaal 4 personen bent, is er gelegenheid om te ervaren en te voelen wat de ABC doet. De aanschaf ervan is eveneens mogelijk op een informatie avond.

WEBSHOP
In de Webshop zijn de ABC lichtinstrumenten tevens online te bestellen. Bij een bestelling van € 250,00 of meer, ontvangt u een gratis ABC hart hangertje cadeau.

VERDELER
Het is ook mogelijk om verdeler te worden van de ABC lichtinstrumenten.  Als verdeler kun je tegen een aantrekkelijke korting van 25%, zelf de ABC lichtinstrumenten verspreiden.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@ab-centrum.nl
Atman Buddhi Centrum Nederland 2021 ©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu