KOSMOSOFIE


Kosmosofie brengt de weg van innerlijke ontwikkeling en uitdiepen van liefde-wijsheid onder woorden. Elk woord zet aan om tot begrip te komen en de stilte te leren kennen. In de stilte huist de echte waarheid, die we lange tijd in het denken, geloven, hopen en menen, denken te vinden. Denken en weten zijn verschillend. Innerlijk weten zet nooit aan tot oordelen terwijl het denken lange tijd denkt, dat oordelen rechtvaardig is. De nieuwe spirituele ontwikkelingen op aarde, zorgen voor een nieuwe stroming; Kosmosofie: De leer van het Al.


Bouwend op het gegeven dat de waarheid dynamsich is, en het pad van de mens een leerschool is, reikt Kosmosofie spirituele inzichten aan voor de in wijsheid geïnteresseerde mens, die zich mag verblijden in groeiend begrip.


In de kosmosofie draait alles om begrip. Om de Universele Waarheid, die aan elke persoonlijke waarheid voorbij gaat.


Eenmaal per maand op donderdag, wordt er een kosmosofie avond georganiseerd in een huiselijke sfeer, waarbij er ruimte is voor ieders visie en beleving. We maken hierbij ook gebruik van de Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten, die hun lichtkracht verspreiden in de ruimte. Dit vereenvoudigt het transformatieproces van eenieder die aanwezig is.


Wens je erbij te zijn, meld je dan van te voren even aan. Het is ook mogelijk om via Zoom mee te doen, mocht de afstand te groot zijn om te bereizen. In dat geval sturen we een link op, zodat je toch kunt deelnemen.


Voor de eerstvolgende kosmosofie avond kijk in de AGENDA

Kijk ook eens op www.kosmosofie.be voor meer informatie over kosmosofie