Consulten


CONSULT / HEALING


Meer in balans komen... 


Als mens wordt er op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied veel van je gevraagd in het dagelijks leven. Een moment om bewust te reflecteren, helpt je om inzicht te krijgen in jezelf. Hoe gaat het met me? Hoe sta ik ervoor? Hoe kom ik meer in balans, met mijn omgeving, met mezelf? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zeggen mijn klachten mij?


Vaak uiten mentale en emotionele problemen zich in ons fysieke lichaam, waar we klachten ervaren zoals rug-, nek- en schouderklachten. Vermoeidheid of stress.


Tijdens een consult gaan we samen kijken hoe we de balans kunnen herstellen. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch. Hierbij kunnen ook bloesem remedies worden ingezet als hulpmiddel. Zij belichten vaak bepaalde thema's die in verbinding staan met je persoonlijkheid. 

Een Skype consult is ook mogelijk.
CONSULT /HEALING KIND


Ook voor je kind bestaat er de mogelijkheid om een consult aan te vragen. Kinderen communiceren op verlerlei gebieden met ons, maar soms begrijpen we de taal niet die ze spreken. Er komen steeds meer (hoog) gevoelige kinderen die zich staande moeten zien te houden in de maatschappij. Hierdoor kunnen ze uit balans raken. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch.

Angsten, concentratieproblemen, onrust, gespannenheid, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen. Dit zijn veel voorkomende klachten.


Ook hier kunnen bloesem remedies verlichting geven en zijn ze een uitstekend hulpmiddel om de balans weer te herstellen.


Wil je graag een consult voor jezelf of voor je kind? Laat het ons dan weten. Dit kan eventueel ook aan huis of via Skype.

We zijn geen vervanging voor medische hulp en adviseren om altijd een arts te raadplegen indien nodig. 
TARIEVEN CONSULT Volwassenen 1 uur         € 35,00 (incl. BTW 21%)


Kind (maximaal 1 uur)    € 25,00 (incl. BTW 21%)