Consulten

CONSULT / HEALING


Meer in balans komen... 


Als mens wordt er op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied veel van je gevraagd in het dagelijks leven. Een moment om bewust te reflecteren, helpt je om inzicht te krijgen in jezelf. Hoe kom ik meer in balans, met mijn omgeving, met mezelf? Waarom doe ik wat ik doe? Wat zeggen mijn klachten mij?


Vaak uiten mentale en emotionele problemen zich in ons fysieke lichaam, waar we klachten ervaren zoals rug-, nek- en schouderklachten. Ook kan er sprake zijn van vermoeidheid of stress, piekeren, innerrijke onrust, boosheid, irritatie of verdriet, (over) gevoeligheid of overprikkeling. 


Tijdens een consult gaan we samen kijken hoe we de balans kunnen herstellen. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch. Hierbij kunnen ook bloesem remedies worden ingezet als hulpmiddel. Zij belichten vaak bepaalde thema's die in verbinding staan met je persoonlijkheid. Elke remedie wordt op jou persoonlijk afgestemd.

Een Skype consult is ook mogelijk.
CONSULT / HEALING KINDEREN


Ook voor je kind bestaat er de mogelijkheid om een consult aan te vragen. Kinderen communiceren op verlerlei gebieden met ons, maar soms begrijpen we de taal niet die ze spreken. Er komen steeds meer (hoog) gevoelige kinderen die zich staande moeten zien te houden in de maatschappij. Hierdoor kunnen ze uit balans raken. Emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch.

Angsten, concentratieproblemen, onrust, gespannenheid, hevige emotionele schommelingen, vermoeidheid, weinig zelfvertrouwen, overprikkeling. Dit zijn veel voorkomende klachten.


Ook hier kunnen bloesem remedies verlichting geven en zijn ze een uitstekend hulpmiddel om de balans weer te herstellen. We stellen een bloesem remedie samen, afgestemd op jouw kind.


Wil je graag een consult voor jezelf of voor je kind? Laat het ons dan weten. Dit kan eventueel ook aan huis of via Skype.

We zijn geen vervanging voor medische hulp en adviseren om altijd een arts te raadplegen indien nodig. 
TARIEVEN CONSULT Volwassenen 1 uur         € 35,00 (incl. BTW 21%)


Kinderen (max. 1 uur)   € 25,00 (incl. BTW 21%)


De consulten worden verzorgd door Paul